Hvordan ser en produktvæg ud for at tilpasse sig kundens use case?

Shenzhen Richroc Electronics Co., Ltd blev grundlagt i 2009, har 15 års erfaring i at specialisere sig i produktion af uafbrydelige strømforsyninger, for at sikre at brugernes brugsbehov matches, har vi lavet en produktvæg baseret på kundens brugsscenarie, så kunderne bedre kan forstå funktionerne og funktionerne i vores UPS.

 mini ups

I alt 7 produkter vises på vores produktvæg. Det kan tydeligt ses, at den første er vores virksomheds hotsælgende WGP103A, denne Mini DC UPS til WiFi Router og ONU, indgangsspændingen er 12V, og udgangsspændingen er 5V,9V, 12V. Kapaciteten er 10400mAh. Den anden er den mest omkostningseffektive UPS i vores butik, det vil sige UPS1202A, denne DC 12V Mini og UPS For WiFi Router også, indgangsspændingen og udgangsspændingen er 12V, kapaciteten y er 6000mAh, og andre stilarter inkluderer POE Mini UPS, som har en kapacitet på 31200mAh højeffekt UPS og så videre.

 UPS til wifi-router

Vi er en kinesisk producent med speciale i UPS, vores mærke WGP har etableret et godt ry i mange lande, og vi engroshandler 5V, 9V, 12V DC UPS til verden til den mest overkommelige pris.

WGP mini ups


Indlægstid: 13-aug-2024